RxCrystal Penawar Penyakit Tumor

Ahad, 24 Julai 2016 Posted by Admin

 

Adakah anda mengidap Tumor? Kini anda tidak perlu khuatir lagi kerana anda telah pun menemui satu produk yang dapat membantu mengatasi pelbagai jenis Tumor. Untuk itu, ketahuilah bagaimana RxCrystal dapat membantu anda mengatasi Tumor yang anda alami.

Bahan Asas RxCrystal

RxCrystal merupakan satu produk perubatan terkini hasil penyelidikan oleh sekumpulan para saintis Islam tempatan. Ia terdiri daripada bahan elemen asas yang menggunakan sumber alam semulajadi seperti garam, gula dan air. lanya diproses sehingga menjadi satu bentuk/pola yang bertindak sebagai rujukan kepada stem cell/sel tunjang untuk penjanaan sel seterusnya dan mampu melahirkan pelbagai jenis sel di dalam sistem badan manusia.

Bahan Asas RxCrystal

Mengikut kajian ALAMTOLOGI, sel tunjang bertindak sepertimana air dan tidak mempunyai bentuk yang khusus. Proses kewujudan dan ketulenan sel tunjang masih lagi menjadi tanda tanya kepada ilmu perubatan masa kini dan kos rawatan sel tunjang yang ditawarkan oleh hospital pakar adalah terlalu tinggi sehingga mencecah puluhan ribu ringgit.

Pada hakikatnya, pelbagai penyakit dapat disembuhkan (Contoh: Tumor), iaitu dengan pengkajian alam semulajadi dan pengaplikasian proses sel tunjang (stem cell) itu sendiri. Kandungan RxCrystal hanyalah garam, gula dan air suling. Tetapi proses penghasilannya amat rumit sekali, dimana ia perlu melalui Proses Lerai (PL) dan Proses Gabung (PG) berulang-kali mengikut formula pengiraan yang telah ditentukan tadi.

Melalui Alamtologi para saintis Islam tempatan tadi telah menemui satu formula yang merupakan hukum asas bagi pengiraan hukum alam. Formula inilah yang digunakan untuk memberikan ukuran asas bagi membetulkan sel dalam badan.

"Dan segala sesuatu pada sisiNya ada ukuran" — Surah Al-Rad 13:8

Formula Asas RxCrystal

Cuba anda bayangkan bagaimana maklumat di internet bertukar? Semua aspek digital tidak boleh dinampak melalui mata kasar — dan wayar kecil yang menghubungkan rangkaian internet keseluruh dunia itu hanyalah aspek fizikal yang sebenarnya pembawa sahaja. Adakah nilai maklumat yang disampaikan itu sama nilainya dengan nilai wayar? Sudan tentu tidak. Begitulah juga dengan garam, gula dan air yang digunakan bagi penghasilan RxCrystal. la adalah hanyalah agen pembawa sahaja. Tetapi semua maklumat bagi penghasilan sel-sel baru yang lebih sihat tersebut telah pun dimasukkan ke dalam RxCrystal berpandukan formula pengiraan ketika Proses Lerai (PL) dan Proses Gabung (PG) dilakukan.

 

APAKAH RxCRYSTAL?

 

RxCrystal adalah formula hablur 100% natural yang boleh membantu lebih daripada 50 jenis penyakit tanpa perlu lagi risau akan kesan sampingan akibat penggunaan bahan perubatan berkimia. Di antara penyakit yang telah mendapat maklum balas positif termasuk darah tinggi, kencing manis dan arthritis. Begitu juga dengan pesakit kanser - peparu, serviks dan payudara - ada yang telah melalui rawatan menggunakan RxCrystal.

Senarai masalah kesihatan yang boleh dibantu dengan RxCrystal semakin bertambah dari hari ke hari, ini termasuklah Tumor.

Proses pengeluaran sel banyak bergantung kepada maklumat yang sampai ke stem cell. Sekiranya berlaku pencemaran "signal"; seperti pemakanan yang tidak betul, udara tercemar, bahan-bahan toksik dalam tubuh badan, atau faktor genetik sendiri - maka stem cell (sel tunjang) juga akan mengeluarkan sel-sel yang "tercemar".

Sebagai contoh tulang rangka, setiap 7~10 tahun keseluruhan tulang rangka manusia akan bertukar sepenuhnya secara sendiri melalui proses yang dipanggil "pembentukan semula". Maka, tubuh anda akan mendapat 1 set tulang yang baru. Tetapi sekiranya maklumat yang diterima oleh stem sel bagi menghasilkan sel-sel tulang yang baru tadi tidak betul (telah tercemar), maka berlakulah penyakit seperti osteoporosis dan barah tulang.

NOTA: RxCrystal bertindak ke atas stem cell untuk melahirkan sel-sel baru yang sihat bagi menggantikan sel-sel yang telah tercemar.

 

BAGAIMANA RxCRYSTAL BERFUNGSI?

 

Perubatan konvensional (ubat-ubatan, suntikan, pembedahan, kimoterapi dan sebagainya) hanya menghapus simptom dan bukannya punca masalah penyakit. Tumor yang anda alami ini tidak akan hilang sepenuhnya (hanya buat sementara sahaja). Ini disebabkan "STEM CELL" anda masih/akan terus mengeluarkan sel-sel yang rosak (berpenyakit) bagi menggantikan sel-sel anda yang telah mati.

Sebagai contoh, sekiranya anda demam, anda akan makan panadol. Maka kuranglah demam tersebut. Panadol tadi hanya melawan masalah demam ketika itu. Tetapi persoalan utamanya adalah — Kenapa anda demam? Persoalan ini diluar skop perubatan Panadol.

Manakala bagi RxCrystal, ia akan bertindak sebagai proses PEMETAAN (Agen Rujukan) yang menjadi "panduan" untuk proses duplikasi bagi menjana sel-sel baru. Pada peringkat awal, antigen/pola asing akan dileraikan sepenuhnya. Kemudian, bahagian-bahagian yang berfungsi akan bergabung untuk menghasilkan stem cell yang sihat (proses memformat semula) bagi menggantikan sel-sel Tumor didalam tubuh anda tadi.

Proses Penghasilan RxCrystal

NOTA: RxCrystal dihasilkan melalui dua proses yang disebut, Proses Lerai (PL) dan Proses Gabung (PG). Kedua-dua proses tersebut akan diulang berkali-kali dengan berpandukan formula matematik yang unik supaya ianya dapat memberikan ukuran asas bagi membetulkan sel dalam badan.

RxCrystal

Bagi memudahkan anda memahami proses ini, cuba bayangkan tulang sum-sum kita adalah mesin fotostat. la akan mengeluarkan salinan sel-sel berdasarkan "master copy" yang difotostat. Pada permulaan kehidupan, "master copy" ini bersih dan tidak tercemar. Tetapi lama-kelamaan (atau kerana faktor genetik, mutasi, pemakanan, alam sekitar dan sebagainya), "master copy" ini boleh menjadi rosak, kotor dan menyebabkan Tumor. Jadi salinan dari "master copy" ini juga akan jadi rosak dan dengan secara terus-menerus ia akan mengeluarkan sel-sel Tumor.

Apabila anda mengambil RxCrystal, ia akan mengambil tempat "master copy" tadi dan membetulkan (memformat semula) proses pengeluaran sel-sel baru tersebut bagi menggantikan sel-sel yang telah rosak tadi (Tumor) dengan sel-sel yang sihat.

TAHUKAH ANDA? Didalam tubuh manusia terdapat 10 Trilion Sel dan ianya dibahagikan kepada 200 jenis sel yang berbeza. Jangka hayat sel-sel tersebut juga berbeza-beza — dari berapa hari sehingalah beberapa tahun lamanya. Jangka hayat ini biasanya akan bergantung kepada jenis dan fungsi sel tersebut.

Disebabkan oleh faktor diatas, maka kesan daripada pengambilan RxCrystal ini berbeza-beza mengikut penyakit yang anda alami serta sistem tubuh seseorang. Apa yang paling penting sekali anda JANGAN cepat berputus-asa. Mungkin SAKIT yang anda alami ini sudah lama terjadi tanpa pengetahuan anda — iaitu sejak beberapa tahun yang lalu. Maka ia juga memerlukan masa bagi membolehkan sel-sel anda diformat semula dan digantikan dengan sel-sel baru yang lebih sihat.

 
Leman Bahari

Didalam kes En Leman Bahari dari Kuala Lumpur — beliau menghadapi masalah diabetes serta pankreas sudah tidak berfungsi dan mengecut. Disebabkan oleh perkara ini, beliau terlantar sakit selama beberapa bulan dan perlu mengambil insulin setiap hari. Apa yang menariknya setelah mengamalkan RxCrystal selama dua bulan, doktor telah mengesahkan beliau sembuh.

 

Jika mengikut kaedah perubatan moden, masalah sebagini adalah sesuatu yang mustahil untuk disembuhkan. Dengan kemampuan RxCrystal memformat semula sel tunjang bagi menghasilkan sel-sel baru yang lebih sihat, maka masalah tersebut dapat diatasi hanya dalam masa dua bulan. Sekali lagi, janganlah cepat berputus-asa. Dengan bantuan produk RxCrystal ini insya-Allah Tumor anda tadi dapat dipulihkan.

Sabda Nabi S.A.W yang bermaksud:
"Tiap-tiap penyakit itu ada ubatnya. Apabila menepati ubat terhadap penyakit tersebut, maka sembuhlah dengan izin Allah"
— Riwayat Muslim & Ahmad

Daripada hadis diatas, maka sedarlah kita sebagai umat Islam bahawa hanya Allah sahaja yang berkuasa menyembuhkan penyakit yang kita alami. Walaupun sehebat mana ubat yang anda makan atau kehebatan doktor yang merawat anda, tetapi ia belum menjamin penyakit anda dapat disembuhkan melainkanlah jika Allah S.W.T mengizinkannya.

NOTA: Sila klik pada bahagian Testimoni Pengguna RxCrystal untuk membaca lebih banyak testimoni pengguna yang telah berjaya dengan bantuan produk RxCrystal.

Daripada testimoni tersebut, anda akan dapati sesetengah pengguna mendapat kesan tindak-balas RxCrystal yang begitu pantas iaitu dalam masa beberapa hari sahaja dan ada juga yang agak lambat. Jadi kami tidak mampu untuk memberi jaminan 100% bahawa penyakit anda dapat disembuhkan segera. Untuk itu anda janganlah cepat mengalah, tetapi perlu terus menggunakan RxCrystal bagi membolehkan stem sel anda menghasilkan sel-sel yang baru bagi menggantikan sel-sel lama yang telah tercemar (berpenyakit). Maka dengan izin Allah sakit anda ini dapat diubati.

NOTA: Anda boleh hubungi 0192596401 (Idris) atau 0193787151 (Rahmad) bagi mendapatkan nasihat sekiranya sukar untuk memilih produk yang sesuai bagi merawat masalah kesihatan yang dialami.

 

 

Mungkin Maklumat Berikut Dapat Membantu Anda:

  1. Kenapa RxCrystal Berbeza Berbanding Perubatan Konversional?
  2. Alamtologi: Sumber Inspirasi & Hasil Kajian RxCrystal
  3. Soalan Yang Sering Ditanya Oleh Pengguna Mengenai RxCrystal
  4. Testimoni Para Pengguna Produk RxCrystal
  5. Video Penerangan RxCrystal & Video Testimoni Pengguna
  6. Cara Menggunakan (Makan) Produk RxCrystal
  7. Harga & Cara Membuat Pembelian RxCrystal Menerusi Kami

 

Beli RxCrystal Disini